Barn og ungdom kan få seg en morsom hobby!

Har du lyst til å være RX Evolution Junior Athlete?

Mats Lysen er vår internasjonale RX Evolution Athletes som skal markedsføre prosjektet internasjonalt, og vi har plass til to nasjonale Athletes. Vi har også plass til tre "Junior Athletes" som markedsfører prosjektet i andre grener. Disse trenger ikke kjøre Rallycross, men må ha lyst til å kjøre på grus!

RX Evolution jobber med et prosjekt der vi ønsker at barn og ungdom kan bli kjent med Motorsporten. Vi skal i første omgang la barn og ungdom prøve crosskart mot en liten kostnad. Man kan trene og prøve crosskart fra man er 6 år. Det er også mulig å kjøre konkurranse i Crosskart fra man er 8 år.

Aldersgrense i våre Crosskarter er 6 år!

Alle fører som deltar i konkurranse med 85 ccm eller 125 ccm får dekket førerlisens av RX Evolution mot merke på crosskarten. De som velger dette får også gratis basic medlemskap i RX Evolution (kommer mer info). Dere må selv ta kontakt med oss!

Vår RX Evolution Athlete Mats Lysen startet i Crosskart 125 ccm i 2004. Etter dette har han hatt en fantastisk karriere. Mats er Europamester i Super 1600 og har vunnet EM runden i Supercar på Lånke. Han har også stått på pallen sammen med Liam Doran og Petter Solberg. Sistnevte har forøvrig en sønn som heter Oliver, han har kjørt masse løp i Crosskart før han gikk over til Rallycross!