RX Evolution Junior Team

Even Aleksander Hoff Knai var en av våre første kunder i RX Evolution med Prøvekjøring. Han ble endel av teamet og tok i 2020 sin første seier på en NM runde, i 85 ccm klassen.

Vi valgte i 2018 ut et team, og har jobbet med disse utøverne i flere sesonger. Det vil komme til flere og nye førere i fremtiden, og vi kan ta inn nye utøvere hver sesong etter nærmere avtale.

Vi har ingen ønsker om å bli for mange, fokus skal være kvalitet på opplæring og økonomiske muligheter / vilje til å lykkes med en langsiktig satsing fra utøvers eget team sin side! Det er forbundet kostnader med å være endel av RX Evolution.

RX Evolution Junior Team 2020

Det er mulig å sende en forespørsel / søknad for å bli med i teamet for 2021 (men vi har endel krav for å bli tatt opp som team medlem). RX Evolution har over 20 års erfaring innen Bilsport, og består av to brødre i Skaar Racing Team, Atle og Frode.

Anders Bolland ble Norgescup vinner i 85 ccm klassen 2020 da RX Evolution tok dobbeltseier i Finalerunden på Grenland Motorsportsenter(!)

Anders tok 3 av fire seiere i 2020, mens den siste runden vant Even Aleksander. I tillegg har Olliver Sollie (bilde) vunnet flere sprintløp i Covid-19 perioden.

Vår hovedbase er på Gardermoen Motorpark, og vi gjennomfører samlinger med våre førere.