RX Evolution Junior Team 2021

Even Aleksander Hoff Knai var en av våre første kunder i RX Evolution 2017 med Prøvekjøring Crosskart. Han ble raskt endel av teamet og tok i 2020 sin første seier på en NM runde, i 85 ccm klassen.

Vi valgte i 2018 ut et team, og har jobbet med disse utøverne i flere sesonger. Det vil komme til flere og nye førere i fremtiden, og vi kan ta inn nye utøvere hver sesong etter nærmere avtale.

FLERE AV VÅRE FØRERER HAR UTVIKLET E-CROSS (!)

Vi har ingen ønsker om å bli for mange, fokus skal være kvalitet på opplæring og økonomiske muligheter / vilje til å lykkes med en langsiktig satsing fra utøvers eget team sin side! Det er forbundet kostnader med å være endel av RX Evolution.

Vi tilbyr også PT Timer til våre utøvere etter avtale.

CROSSKART

Sebastian Frågodt er ny i teamet, og debuterte i Rallycross 2021 (se flere bilder her).

RALLYCROSS

Det er mulig å sende en forespørsel / søknad for å bli med i teamet for 2021, kun foresatte. (men vi har endel krav for å bli tatt opp som team medlem). RX Evolution har over 20 års erfaring innen Bilsport, og består av to brødre i Skaar Racing Team, Atle og Frode.

Anders Bolland ble Norgescup vinner i 85 ccm klassen 2020 da RX Evolution tok dobbeltseier i Finalerunden på Grenland Motorsportsenter(!)

Anders tok 3 av fire seiere i 2020, mens den siste runden vant Even Aleksander. I tillegg har Olliver Sollie (bilde) vunnet flere sprintløp i Covid-19 perioden i 85 ccm klassen.

Olliver hadde også en flott 2021 sesong som endte med sølv i NM. Han tar nå neste steg i en lang karriere, tross sin unge alder.

Colin Gundersen er ny i teamet fra 2021, men han debuterte bak rattet i vår Elektriske Crosskart allerede i 2018. Den da 6 år gamle gutten deltok med Prøvekjøring Gardermoen via RX Evolution, og har senere kjørt flere sesonger i Crosskart.

Vår hovedbase er på Gardermoen Motorpark, og vi gjennomfører samlinger med våre førere.