RX Evolution skal utvikle Rallycross sporten!

Mange drømmer om å kunne stå på toppen av seierespallen i Internasjonal Rallycross, men veldig få har muligheten til å nå helt frem. Gjennom egen satsing vet vi hva som kreves, hvilken krav som stilles og hva du må ha av ferdigheter og ressurser. Med RX Evolution ønsker vi å videreformidle dette til de som ønsker å satse mot sin drøm!

Dette vil gjøre at "alle" har muligheten til å få ut sitt potensialet, og legge satsingen på det nivået som er forsvarlig i forhold til økonomi, ferdigheter og team management. Innen få år er vårt mål at de store team i VM Rallycross skal ta en kikk på våre førere når de skal fylle setene som etterhvert flere fabrikker vil trenge - med de største talentene!

RX Evolution Ahtletes

Mats Lysen er vår internasjonale Athletes og vil bidra til at unge utøvere kan utvikle seg gjennom RX Evolution. Vi hjalp Mats Lysen da han debuterte i Rallycross som 16 åring i 2008. Mats som er Europamester fra 2009 håper å komme tilbake i Rallycross. Mats Lysen forbereder seg ved å kjøre mest mulig kilometer i Rallyskogen og deltar i NM Nasjonal klasse 13 med sin 4x4 Mitshubshi Evo.

Vi har tidligere samarbeidet med Simon Syversen fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2016.

Råd og tips

I tillegg vil vi på sikt ha Nasjonale Athletes og Junior Athletes som skal få utvikle seg gjennon dette prosjektet. Vi kommer til å arrangere talentkonkuranser, Rallycross Skole, samt at vi ønsker å utvikle et medlemsbasert tilbud. Våre medlemmer kan møte våre Athletes ute på konkurranser og i andre sammenhenger. Dette konsepetet er under utarbeidelse og vi håper å kunne pressentere noe interessant allerede for 2018.

RX Evolution vil bistå og hjelpe våre utøvere med råd og veiledning for å lykkes best mulig. RX Evolution vil hjelpe alle våre Athletes så godt det lar seg gjøre. Vårt fremtidig mål er å finne Rallycross førere som kan ta hele veien til VM Supercar. Men for de aller fleste vil det være stort å kjøre RX2, som er steget under Supercar. RX Evolution vil spare mange for mye frustrasjon i fremtiden, vi vet hva som kreves for å nå toppen!