RX Evolution stiller til start på Lydden Hill i RX2

Simon Syversen og Glenn Haug stiller begge til start i RX2 på legendariske Lydden Hill førstkommende helg. Simon vant kvalifiseringen på denne banen i fjor og hadde en bestetid. Han tok seg hele veien til finalen, og endte på en 5. plass i 2016. I år er målet på nytt finale i det sterke startfeltet. Glenn Haug overasket alle under årets første runde i RX2 med en sterk 4. plass. Målet er en ny finale denne helgen for Glenn som kjørte Super 1600 på denne banen i fjor.

Følg løpet med linker på Rallycross.no!

Det er første året Glenn Haug kjører i SuperCar Lites og med 4 hjulstrekk. Han har kjørt over 100 bilcross løp og vant Landsfinalen i 2016. Simon har også vunnet Landsfinalen i Bilcross tidligere. Han har vært i tre finaler for senior, men det var under Junior Landsfinalen i Bergen 2010 Simon klatret helt til topps. Nå satser begge mot en internasjonal karriere. Den tredje RX Evolution Ahtletes er Mats Lysen som også har mye erfaring fra Rallycross. Han har flere ganger deltatt på Lydden Hill.

I 2009 da han ble Europamester tok han 2. plassen i Super 1600. Mats har også en andreplass fra Supercar i 2012. Nå kjører han Rally og forbereder seg mot et comeback i Rallycross når tiden er inne.

Glenn Haug ligger på 4. plass totalt etter første runde i RX2 og er i avstand til toppen.

Atle Skaar som er eier og fører coach i RX Evolution er med Simon Syversen i RX2.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK FOR FLERE NYHETER!

Skaar Racing Team med brødrene Atle og Frode Skaar står bak prosjektet RX Evolution som vi kommer til å jobbe mye med i 2017. Hvordan utviklingen blir er helt avhengi av økonomien, dette er vår lidenskap kan Atle fortelle. Han har i tillegg til å bruke ferie dager på VM runder med Simon full jobb som bilmekanikker. Simon kjører i sin tredje sesong for SET Promotion. Glenn Haug driver sitt eget Rallycross Team GHRX. Mats Lysen kjører Rally, og forbereder seg mot comeback i Rallycross en dag.

Målet vårt er at det skal være enklere å starte med Rallycross, og at man ikke må være andregenerasjons motorsport utøvere for å lykkes. Ta kontakt dersom dere lurer på noe rundt prosjektet. Mer info vil komme fortløpende når tiden er inne!