Begge RX Evolution Ahtletes klare for semifinale!

Denne helgen kjøres den 6. VM runden i Trønderlag på hjemmebane. Andreas Bakkerud og Petter Solberg er de store stjernene, men det kjøres også løp i rekruteringsklassen RX2 denne helgen. Både Glenn Haug og Simon Syversen, to av våre athletes er klare for seminfinale i dagens kjøring. Kvalifiseringen startet med Q1 fredag, og fortsatte med de tre siste omgangene (Q2, Q3 og Q4) på lørdag.

Glenn har satt to fjerdetider og en sjettetid. I tillegg kjørte han Q2 med kun bakhjulsdrift etter at en del i girkassen røk. Teamet GHRX fikset problemene lørdag og slo tilbake med å kvalifisere seg på 6. plass totalt. Simon slet allerede fredag med sykdom, men en febersyk gutt har kjempet seg inn i en semifinale med et nødskrik. Teamet gamblet med 4 nye slicks i den siste omgangen lørdag og dette sikret semifinale med 6 hundredeler.

Simon har prestert fire gjevne heat og unngått trøbbel, og er søndag klar for semifinale som 12. mann. Nå skal de 3 beste fra hver semifinale videre til en finale og målet er at en av våre førere blir å se i finalen på hjemmebane i Trønderlag. Følg løpet på Lånkebanen fra Rallycross.no med alt dere trenger av linker og live Radio. NRK sender løpet fra kl 13.50 søndag!

RX Evolution på facebook!