Mats Lysen bak rattet i en Rallycross bil igjen!

Desverre var det kun for en liten test foreløpig. Mats trivdes godt bak rattet på de rundene han kjørte denne uken i en RX2 bil. Glenn Haug stilte sin bil til disposisjon for en test etter sitt sponsorevent på Gardermoen Motorpark. RX Evolution har organisert det meste, og gjennom Motorsport Event som tilbyr fart og spenning til firmaer og private grupper ble det en velykket dag for alle parter. Glenn sine sponsorer fikk både sitte på i hans RX2 bil, og de kjørte selv i Volvo 240.

Mats Lysen som er en av våre athletes kjører til vanlig Rally, og skal delta i Rally Hedemarken neste helg. Han fikk endelig testet seg bak rattet i en SuperCar Lites bil. Mats så ut til å trives godt, og mener det kan være mulig å kjøre fort med en slik bil i fremtiden. Med tanke på at han bare lånte bilen holdt han igjen endel, men fikk kjent på hvordan bilen oppfører seg og ser et godt potensialet i denne klassen. Glenn Haug var en god instruktør denne dagen.

Det neste løpet Glenn planlegger å kjøre nå er den siste runden i Sør-Afrika i november. Arbeidet mot neste sesong har allerede startet for team GHRX og Glenn. Nå er det endel brikker som må på plass for alle parter før neste sesong drar i gang igjen. Men et løp står fortsatt igjen på programmet i Cape Town i Sør Afrika på en helt ny bane. RX Evolution har også hatt noen på prøvekjøring av vår crosskart i høst, og mye spennende er på gang utover høsten og vinteren.

Følg RX Evolution på Facebook for flere nyheter!