Mange spennende planer for fremtiden!

RX Evolution som ble etablert i 2017 av brødrene Atle og Frode Skaar fortsetter arbeidet i 2018. Vi har vært med på mange flotte opplevelser med vår lidenskap og hobby gjennom over 20 år. Dette har vi planer om å fortsette med i fremtiden. Vi bygger nå en plattform der vi kan jobbe med egne prosjekt. Blant annet brenner vi for rekruttering til sporten, og bygger opp egne Crosskarter til utleie.

Atle som de siste årene har vært med Simon Syversen i RX2 velger nå å legge alt fokuset i egne prosjekter gjennom RX Evolution og Skaar Racing Team. I tillegg driver vi Motorsport Event der vi tilbyr fart og spenning til næringslivet og private grupper. RX Evolution går en spennende tid i møte, og vårt mål er at mange barn og unge skal få teste sine ferdigheter bak rattet i løpet av 2018 sesongen.

Vi håper å kunne pressentere våre planer i løpet av første halvår 2018. Dette er et prosjekt som har tatt masse tid og energi det siste året. Det har blitt jobbet nærmest døgnet rundt den siste tiden, men det er ekstra gøy når det gir resultater. Vi har testet ut vårt nye Crosskart prosjekt. I tillegg til at vi har mange bilcross biler som står klare til fremtidige motorsport utøvere. Vi har ikke gitt opp drømmen om internasjonal rallycross, men per i dag ønsker vi ikke å gjøre noe uten at vi har eierskap til prosjektene selv.

Mats Lysen er fortsatt knyttet til våre prosjekt, og vi har hatt et samarbeid som strekker seg tilbake til 2008. Simon Syversen fortsetter sin satsing i RX2 og vi ønsker å takke for mange flotte opplevelser sammen med familien Syversen. Samarbeidet strekker seg tilbake til 2013 da han leide vår Citroën Saxo og debuterte i Rallycross. Simon kjørte to sesonger for Skaar Racing Team før han tok steget over i internasjonal Rallycross.

Etter en sesong "alene" i SET Promotion søkte han hjelp fra Atle som har vært med på løpene i 2016-2017 sesongen. Høydepunktet var da Simon kjørte inn til en 3. plass i løpet i Barcelona 2016. Vi tok også Glenn Haug inn i varmen 2017 og la ned endel arbeid i markedsføring og hans nettside. Dette har vært lærerikt og spennende, vi hadde også tett dialog under løpene. Glenn satser videre med eget team i 2018, og dette er ikke noe vi kan prioritere å være med på ved denne anledning. Vi beholder kontakten med begge utøvere og ønsker masse lykke!

Vi er også i dialog med flere utøvere som ønsker å representere RX Evolution, og det er moro at folk har trua på vårt prosjekt. Vi legger vår kunnskap på det nivået der vi har økonomi til å lykkes. Så håper vi ting utvikler seg raskt gjennom hardt arbeid som er lagt ned over mange år. I fremtiden håper vi å kunne finne gode talenter å jobbe med, da dette er vår lidenskap og store drøm i livet.

Har du lyst til å bli en ny Rallycross stjerne, les mer på Crosskartutleie.no