Rekruttering og produktutvikling i RX Evolution!

Vi har jobbet knallhardt det siste året, og kan fortsatt ikke fortelle alle planene for 2018. Men nå nærmer vi oss endelig en ny sesong, og det ser lovende ut med tanke på arbeidet som er lagt ned. Det vil fortsatt kreve enorme mengder timer, men nå har vi fått på plass en rød tråd i satsingen fremover. Det er ingen tvil om at vi kommer til å jobbe med det vi liker aller best gjennom egne prosjekt.

Det har vært mye moro med RX2 og VM runder de siste to årene med Simon Syversen.

Vi bestememte oss før jul for å ha 100 % eierskap til våre egne prosjekter, og bygge det opp i vårt eget tempo etter økonomiske forutsetninger vi har til rådighet. Derfor er det naturlig å starte med kjøretøy som er innsteg i motorsporten, og vi har gleden av å kunne "fortsette denne stien".

OPPDATERT LINK VED LANSERING E-CROSS

Rekruttering, føreropplæring og produktutvikling har stått på tapetet det siste året. Og dette henger sammen med vårt nye konsept Crosskart Utleie.no Her er målet at unge utøvere skal få prøve Crosskart før de går til innkjøp av eget utstyr, og vi nærmer oss et ferdig produkt som passer bra til denne type bruk.

Vi har knyttet til oss noen utvalgte utøvere som skal være med å utvikle konseptet videre i 2018. Disse tre gutta skal teste den nye Crosskarten vi lager, og sammen med storesøster Emilia representerer Olliver familien Sollie. I tillegg har vi med Andre H. Valby fra Jessheim. Han kjører sin tredje sesong i klassen 85 ccm i år.

Even Aleksander Hoff Knai er debutant i år, og kjører trening til å begynne med. Han er faktisk en av de første som testet vårt konsept Crosskart Utleie.no, og er rekruttert fra prøvekjøring hos RX Evolution.

Mats Lysen er fortsatt med i prosjektet vårt, og han ligger på en 3. plass i NM klassen sin i Rally etter vintersesongen. Drømmen til Mats Lysen er fortsatt å komme tilbake i Rallycross, og han vil vurdere muligheter for å bli best mulig forberedt gjennom trening i fremtiden.

Vi holder dere oppdatert med alt som skjer i RX Evolution på vår Facebook side.