Anders Bolland

Anders.Bolland mester.01Anders Jr. Bolland kommer fra Melhus Kommune i Trønderlag. Han har en pappa som har kjørt masse bilcross, og vi kom i kontakt da Anders kjøpte vår aller første Crosskart 85 ccm som vi brukte på prøvekjøring i 2017, sommeren 2018.

Unggutten startet i Mini sent, og tok steget over i 85 ccm med vår gamle kart høsten 2018. Det har blitt flere og bedre karter siden den gang, og han kronet det hele med NC gull i 2020 etter 3 seiere og en andreplass på de fire løpene. Nå tar Anders Jr. Bolland.

  • Født:
  • Bosted: Ler, Melhus
  • Klubb: NMK Melhus

Her kjører Anders Jr. Bolland sitt første løp i 85 ccm på Hamar, han var også ny i teamet til dette løpet etter å ha kjøpt vår første Crosskart som tidligere ble kjørt av Andre H. Valby (også han RX Evolution).

Anders kjørte inn til NC gull i 2020 etter en god sesong der han også vant et sprintløp på Gardermoen foran sin team kompis Olliver Sollie. Dagen etter var rollene byttet om, og Olliver vant foran Anders.

Det ble mye å juble for i 2020 sesongen for Anders Jr. Bolland som nå tar steget opp en klasse, og skal kjøre i 125 ccm.