Rallycross Skole på Gardermoen (!)

RX Evolution utvikler RX sjåfører

Intensivkurs

Gardermoen Motorpark

Transport fra Tog- / Flyterminal

EKSKLUSIVT TILBUD!

Informasjon

Våre Bilcross biler kan kjøres fra det året man fyller 14 år, vi har RWD og FWD.

Vi følger NBF sine regler og aldersgrenser. For å kjøre bilcross trening må man være 13 år og fylle 14 år det aktuelle året man kjører. Rallycross kan man kjøre fra det året man fyller 15 år, da med 1600 ccm motorer. RX Evolution disponerer både FWD og RWD biler i opplæringen. Vi kan også bruke flere baner etter avtale.

RX2 har et internasjonalt reglverk som tilsier at man kan kjøre fra man er 16 år med 4 hjulsdrift, en skikkelig racerbil med 310 Hk og sekventiel giring.

Vi jobber også med pakker som tar for seg media trening, sponsorarbeid og fysisk / mental trening mm. Vårt mål er utøvere med ambisjoner tidlig skal få vite hva som kreves, og ha muligheten til å legge satsingen på et "hobby nivå" inntil man har fortusetninger for å lykkes.

Rallycross skal være gøy!

PS: Vår elektriske Mini (E-CROSS) kan kjøres fra det året man fyller 6 år (!)

Dette er er vår egenutviklede Elektriske Crosskart, verdens første og foreløpig eneste lisensierte i sitt slag. Vi har brukt mye tid og penger på dette prosjektet, og det vil komme flere nyheter i 2021. Les mer, og følg gjerne våre Facebook-sider; E-CROSS / Green Racing